Tuesday, April 23, 2024
HomeΕπιτελείαΕπιτελείο Αβέρωφ«Eνθουσιασμός, αυτοπεποίθηση και πίστη για τη νίκη - Αυτά εισπράττουμε…» (VID)

«Eνθουσιασμός, αυτοπεποίθηση και πίστη για τη νίκη – Αυτά εισπράττουμε…» (VID)

Σε δήλωση προέβη ο Εκπρόσωπος Τύπου Δημήτρης Δημητρίου για τις εκλογές.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «η σταθερότητα και η σιγουριά που σήμερα νιώθουμε χρειάζεται να διασφαλιστεί και για τα επόμενα χρόνια. Η εξέλιξη και η ανάπτυξη έχει ονοματεπώνυμο. Αβέρωφ Νεοφύτου και Δημοκρατικός Συναγερμός».

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Eνθουσιασμός, αυτοπεποίθηση και πίστη για τη νίκη. Αυτά εισπράττουμε από σας, από την κοινωνία, από τους συναγερμικούς τις τελευταίες μέρες. Και το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε στα μέλη και στους ψηφοφόρους του Δημοκρατικού Συναγερμού, μα και σε όλους τους πολίτες, είναι σαφές.

Οι καλύτερες μέρες που όλοι θέλουμε, για μας και τα παιδιά μας, χρειάζονται τη σφραγίδα του Δημοκρατικού Συναγερμού. Η σταθερότητα και η σιγουριά που σήμερα νιώθουμε χρειάζεται να διασφαλιστεί και για τα επόμενα χρόνια. Η εξέλιξη και η ανάπτυξη έχει ονοματεπώνυμο. Αβέρωφ Νεοφύτου και Δημοκρατικός Συναγερμός.

Χρειάζεται ενίσχυση αυτής της προσπάθειας από όλους. Ο καθένας και η κάθε μία μπορούμε να προσθέσουμε σε αυτό τον αγώνα για να συνεχίσουμε μακριά από πειραματισμούς και ρίσκα.  Μαζί θα συνεχίσουμε. Για τις καλύτερες μέρες. Με τον Δημοκρατικό Συναγερμό και τον Αβέρωφ Νεοφύτου.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε Ακόμα